Preskocit navigáciu

Delostrelci na Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.


Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.
            Dňa 10.júna 2015 príslušníci Samohybného delostreleckého oddielu v Michalovciach sa stali súčasťou festivalu „ VI. ročník Kapušianských kultúrnych a športových slávností “. Festival združuje deti s mentálnym postihom zo sociálne znevýhodneného prostredia a deti z detských domovov.
 
Organizátorom festivalu je Špeciálna základná škola s materskou školou na ulici J. Dózsu 32 vo Veľkých Kapušanoch so svojimi organizačnými zložkami Odborným učilišťom a Praktickou školou. Festival sa teší veľkej obľube v komunite postihnutej mládeže ako aj širokej verejnosti.  Dejiskom festivalu bolo mestské futbalové ihrisko. Na festivale sa zúčastňujú aj zložky ministerstva vnútra.
 
Michalovskí delostrelci mali hlavne pre deti prichystané atraktívne  ukážky vojenskej techniky a ukážky ručných zbraní. Bola pripravená aj dynamická ukážka manipulácie so zbraňou – WEAPON HANDLING. Profesionálni vojaci z nášho oddielu boli výrazným spestrením „VI.. ročníka Kapušianských kultúrnych a športových slávností“. Svojou angažovanou účasťou pomohli k úspešnému priebehu festivalu a všetkým účastníkom zážitkami spríjemnili deň.

Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.Delostrelci na  Kapušianskych kultúrnych a športových slávnostiach.

Autor: npor. Ing. Juraj BEDNÁRIK, text npor. Mgr. Martin ZAJAK , Foto: shdo - Dátum: 10.06.2015
Čítanosť: 5030
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share